Altijd veilig betalen
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,- binnen NL

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren iDeal, PayPal, Bancontact, Klarna, Credit Card en bankoverschrijvingen als betaalopties. Bij al deze opties maken wij gebruik van een versleutelde (SSL) verbinding via de payment provider Mollie. Wij zullen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen treffen om fraude en andere misstanden te voorkomen. Wij hechten veel waarde aan jouw gegevens en privacy en wij zullen deze gegevens dan ook nooit (opzettelijk) verstrekken aan bedrijven of personen die misbruik willen maken dan wel fraude willen plegen van/met deze opgeslagen data/gegevens. Wij verstrekken enkel en alléén persoonsgegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Betalen via Bankoverschrijving
Met een bankoverschrijving kun je via jouw vertrouwde bankomgeving het totaalbedrag naar ons overschrijven. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je altijd een bevestiging met daarin alle benodigde gegevens om de betaling te kunnen doen. Na ontvangst van de betaling zullen wij de verwerking van je bestelling zo snel als mogelijk in gang zetten. Ons rekeningnummer (IBAN) bij de Knab bank is: NL30 KNAB 0503 7548 97 ten name van JP Living. Vergeet niet om je ordernummer te vermelden bij een betaling.
Betalen met iDeal
Met iDeal kun je (zonder extra kosten) direct online betalen. iDeal is voor vrijwel elke Nederlandse bank beschikbaar en is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen (van een geslaagde betaling), kunnen wij ook meteen aan de slag met je bestelling. De volgende banken zijn aangesloten bij iDeal:
 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • Rabobank
 • ING
 • Knab
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot
 • Bunq
 • Revolut
 • Handelsbanken
Betalen met Bancontact
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bankcontact/Mister Cash. Het gebruik van Bankcontact/Mister Cash is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Door middel van een pincode kun je met deze kaart elektronische betalingen verrichten. Het is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland. Bancontact werkt samen met alle grote Belgische banken, zoals:
 • KBC
 • Belfius
 • Fortis
 • Fintro
 • AXA
 • CBC
 • ING
 • VDK Spaarbank
Betalen met Creditcard
Ook met een creditcard van MasterCard of Visa kun je gemakkelijk betalen, daarnaast zijn de meeste aankopen verzekerd via uw Credit Card maatschappij. De betaling verloopt veilig via een SSL-beveiligde server.
Betalen met PayPal
Je kunt ook met een PayPal-rekening betalen. PayPal is één van de grootste online betalingsproviders en functioneert als een soort bank tussen de koper en de (web)winkelier. Winkelen op het internet wordt daarmee veiliger én makkelijker voor iedereen.
Betalen met Klarna
Klarna voert voor jpliving.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Als je voor deze betaalwijze kiest, ga je rechtstreeks met Klarna een overeenkomst aan waarop de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Klarna factuur van toepassing zijn. Ben je het niet eens met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid, kies dan een andere betaalwijze. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Let op! Bij deze optie (achteraf betalen via Klarna) brengen wij een toeslag van € 2,50 in rekening.
Snel antwoord op je vraag
Een aantal tips:

1. Probeer het later opnieuw, er is mogelijk een tijdelijke storing bij onze provider of bij jouw bank;
2. Betaal als het kan met een andere betaalmethode;
3. Betaal je via een bankieren app? Zorg er dan voor dat je de laatste (beveiliging)updates van deze app hebt geïnstalleerd;
4. Betaal met een andere browser of device. Voor een optimale ervaring adviseren we je Google Chrome, Safari of Mozilla Firefox als browser te gebruiken. Zorg er altijd voor dat je de laatste (beveiliging)updates van je browser hebt geïnstalleerd.
Je kan bij ons betalen met iDeal, PayPal, Klarna, Credit Card (Mastercard, Maestro en Visa), Bancontact of via een overboeking.
In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met iDeal. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.
Als je met iDeal betaalt, wordt dat direct verwerkt. Het kan zijn dat het even duurt voordat je betaling zichtbaar is op je factuur. Op het overzicht van je betalingen kun je eenvoudig zien of je betaling is verwerkt.
Als je niet via overboeking betaald, wordt je betaling direct verwerkt en ontvang je een ontvangstbevestiging. Indien je hebt gekozen voor een betaling via overboeking ontvang je automatisch een bevestigingsmail zodra jouw betaling is geregistreerd.
Wil je zelf een bedrag naar ons overmaken? Dat mag ook. Vermeld altijd je ordernummer in de betalingsomschrijving, dan kunnen we je betaling snel verwerken. Je klant- en ordernummer vind je in je account.

Dit zijn onze bankgegevens:

IBAN: NL30 KNAB 0503 7548 97
Naam: JP Living
Omschrijving: Je order- en klantnummer
Je vindt je facturen in ‘Mijn account’ onder het kopje ‘Bestellingen’. Hier kun je tevens de status van je bestelling volgen.
Retourneer je (een deel van) je bestelling? Zodra we je retour in goede orde hebben ontvangen, gecontroleerd en verwerkt, wordt het tegoed binnen 14 (werk)dagen op je bankrekening teruggestort. Lees ook onze voorwaarden m.b.t. ruilen en retourneren.
Behoor jij tot de gelukkigen die een kortingscode heeft weten te bemachtigen? Lucky you! Gebruik deze dan (binnen de actieperiode) door de code in te vullen bij ‘Kortingscode’ in je winkelwagen. Klik daarna op ‘Kortingsbon toepassen’ en je korting wordt automatisch verwerkt.
Kortingscodes zijn altijd maar beperkt geldig. Ben je te laat met het invoeren van je kortingscode? Daar kunnen we helaas niks aan doen… Je kunt de code (binnen de actieperiode) wel gebruiken bij een volgende aankoop.
Indien je een grotere bestelling wilt plaatsen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij maken dan een offerte op maat.
Klantenservice
Bekijk de veelgestelde vragen
Heb je ergens hulp bij nodig?
Neem dan gerust contact op met onze klantenservice