Altijd veilig betalen
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,- binnen NL

De stoel die voor je zorgt.

Ronduit ergonomisch.

Een zitbal zorgt ervoor dat je rug een prettige, ergonomische houding aanneemt tijdens je werk thuis of op kantoor, waardoor je minder snel last krijgt van rug- en nekklachten.

Daarnaast zorgt de Bloon zitbal voor een betere bloeddoorstroming, omdat de bal gevuld wordt met lucht en je hierdoor minder tegendruk ervaart. Je lichaam zoekt automatisch naar de juiste balans waardoor je spieren continu lichtelijk in beweging zijn. Dit wordt ook wel een actieve zithouding genoemd.

De stoel die lichaam en geest stimuleert.

Door gebruik te maken van een zitbal creëer je een (werk)houding met een rechte rug, de spieren in je (onder)rug worden geactiveerd terwijl de belasting op je nek wordt verminderd. Hierdoor zijn de diepe spieren ongemerkt aan het werk en is je bloeddoorstroming optimaal. Je zult ook merken dat dit een positieve invloed heeft op je concentratievermogen.

De Bloon rolt niet weg, is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een prachtig design. De beste zitbal van 2021 is dan ook de Bloon Paris zitbal!

Licht als een ballon, stevig als een Bloon.

De Bloon Paris zitballen worden met de hand gemaakt in Portugal van lichte, duurzame en milieuvriendelijke materialen. De bal weegt nog geen 3 kilo! Het verplaatsen is dan ook een eitje. De hoes is afneembaar en kan worden gewassen in de wasmachine. Daarnaast hebben deze materialen een zeer hoge wrijvingsweerstand en heeft de stoel een maximale gewichtsondersteuning van 130 kg.

De balstoel is voorzien van een extra verzwaring aan de onderzijde, waardoor de stoel altijd stabiel blijft staan. Alle Bloon Paris zitballen zijn rondom voorzien van een band. Deze zorgt ervoor dat je de bal gemakkelijk kunt optillen en geeft de bal extra stevigheid.

Bestel jouw zitbal direct.

De bureaustoelen van Bloon Paris zijn verkrijgbaar bij JP Living. Door onze unieke samenwerking wordt de zitbal direct bij je afgeleverd. Zowel thuis als op kantoor.

De opblaasbare balstoel wordt door ons zo compact mogelijk verstuurd. Met het handige meegeleverde pompje kun je de hardheid van de Bloon altijd naar wens instellen. Je dient de balstoel dan ook zelf op te pompen alvorens je deze in gebruik neemt. Zie hieronder een video met instructies. De ergonomische balstoelen van Bloon Paris zijn verkrijgbaar in twee maten: 55 en 65 centimeter (diameter).