Altijd veilig betalen
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,- binnen NL

Je dorst lessen op milieuvriendelijke wijze.

Less waste, more taste.

HALM Straws is een pionier op het gebied van duurzame drinkrietjes en werd opgericht in 2016 door Sebastian Müller en Hannah Cheney. Hun doel is om een verstandig en duurzaam alternatief te creëren voor het gebruik van plastic rietjes. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment aan producten voor alles wat met glazen drinkrietjes te maken heeft. Deze rietjes zijn vaatwasmachinebestendig, geven geen smaak af en kunnen talloze keren hergebruikt worden.

Kwaliteit en veiligheid boven alles.

De drinkrietjes van HALM zijn duurzaam en worden gemaakt van een glassoort die behoort tot de beste kwaliteit ter wereld, waardoor ze een leven lang meegaan. De afgeronde uiteinden en de perfecte balans tussen diameter en glasdikte zorgen ervoor dat de rietjes comfortabel drinken en aangenaam voelen aan de mond.

Ook kinderen (vanaf 3 jaar) kunnen veilig gebruik maken van deze drinkrietjes. Als er een glazen rietje van de tafel of van de bank valt kun je er zeker van zijn dat deze intact blijft, zonder breuken of chips.

Al jouw drankjes stijlvol serveren. Keer op keer.

Alle producten van HALM Straws zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen dus rechtop in het bestekmandje van je vaatwasser worden geplaatst voor een stralend schoon en hygiënisch resultaat. Heb je geen vaatwasser? Gebruik dan het meegeleverde (plastic-vrije) borsteltje om de binnenzijde van de rietjes eenvoudig te reinigen.

Niet alleen zullen deze stijlvolle rietjes een goede indruk maken op al je gasten op je volgende feestje. Ook is het gebruik van herbruikbare (duurzame) artikelen beter voor ons en onze planeet.

Een glasheldere keuze.

Tijdens de zoektocht naar milieuvriendelijke alternatieven voor plastic rietjes, hebben ze bij HALM Straws vele andere opties uitgeprobeerd en vergeleken. Materialen zoals bamboe, metaal en siliconen. De definitieve keuze voor glas was al snel gemaakt. Glas is tegelijkertijd herbruikbaar, vaatwasmachinebestendig, milieuvriendelijk en tijdloos stijlvol.

Vandaag de dag vertrouwen al miljoenen klanten en duizenden bars, restaurants, hotels en cafés over de hele wereld op de glazen rietjes van HALM Straws.