Altijd veilig betalen
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,- binnen NL

Kleurrijke sokken met oog voor het milieu.

De wereld kleurrijk maken.

Het begon allemaal in 2013 toen drie vrienden Sean Pfister, Fabian Knup en Claudio Lumbiarres gezamenlijk een wereldreis maakten. Tijdens deze reis werd de visie geboren om de wereld kleurrijker te maken met alledaagse accessoires. Korte tijd later kwam DillySocks tot leven.

De unieke patronen van DillySocks zijn geïnspireerd op kleuren en vormen uit het dagelijks leven. De sokken worden ontworpen in Zwitserland en geproduceerd door een klein familiebedrijf in Portugal.

Verantwoord produceren.

Onze overtuiging bij DillySocks is dat ieder van ons zorg moet dragen voor het milieu. Dat we voorzichtig moeten zijn met onze grondstoffen en dat we als merk zo duurzaam mogelijk moeten handelen en produceren. Zo zijn alle DillySocks gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd onder de Oeko-Tex® 100 standaard. Deze standaard garandeert textiel dat vrij is van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker. Bovendien worden voor de meeste componenten van dit product biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen gebruikt.

Elk paar DillySocks is dus een statement voor een kleurrijkere, eerlijkere en meer ecologische wereld!

Leuk om te weten.

Naast het feit dat de sokken duurzaam worden geproduceerd, heeft DillySocks ook een oplossing voor eventuele overproductie: deze sokken worden in samenwerking met The Pigna Foundation omgetoverd tot knuffels. De gehele opbrengst hiervan gaat naar het goede doel. Dit betekend dat er dus niks wordt weggegooid, maar dat de sokken een nieuw leven krijgen als knuffel en kinderen blij maken.