Over JP Living

JP Living is een bedrijf van Nederlandse bodem en onze producten zijn geschikt voor iedereen die ervan houdt om kleur en stijl op een harmonieuze manier te combineren binnen elke leefomgeving.
Het leven een stukje leuker, kleurrijker en aangenamer maken is onze missie. Al onze producten worden dan ook met uiterste precisie, liefde en aandacht gecreëerd. In tegenstelling tot veel andere (grote) webwinkels hebben wij niet de ambitie de goedkoopste te willen zijn, maar vinden wij het heel belangrijk dat we onze klanten kwalitatief goede producten leveren met een hoge duurzaamheid.

Niet alleen de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij vinden het ook belangrijk dat al onze producten onder de juiste (werk)omstandigheden worden vervaardigd. Zo checken wij bijvoorbeeld bij elk merk in ons assortiment hoe zij hun producten produceren en waar deze producten vandaan komen. Wij hebben het liefst zo kort mogelijke lijntjes met onze leveranciers. Dit komt niet alleen de snelheid van levering ten goede, maar is ook beter voor ons milieu.

We doen ons best om alleen producten in ons assortiment op te nemen van merken/fabrikanten die de algemene mensenrechten respecteren. Ook een juiste omgang met dier en natuur tijdens het productieproces weegt bij ons mee in de beslissing om bepaalde producten wel of niet te verhandelen. Op deze manier willen wij goed gedrag belonen, onze klanten eerlijke producten aanbieden en hopen we een voorbeeld te zijn voor andere Europese (web)winkels.
Ook wij proberen een steentje bij te dragen aan het schoon houden van onze planeet. Dit doen wij o.a. door al onze artikelen (zoveel mogelijk) plastic-vrij te verpakken. Onze voorkeur gaat daarom uit naar papieren verpakkingen of biologische “plastics” (PLA). Wij vertrouwen erop dat onze papieren verpakkingen bij het oud papier belanden en plastics in de PMD afvalzakken, zodat deze weer meedraaien in het recycling-proces.

Verder proberen wij onze producten zo dicht mogelijk bij huis in te kopen en te verkopen. We verkopen degelijke producten met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding die veelal binnen Europa worden geproduceerd. Wij hebben het liefst zo kort mogelijke lijntjes met onze leveranciers. Dit komt niet alleen de snelheid van levering ten goede, maar is ook beter voor onze planeet.
Onze eigen producten zijn gemakkelijk te herkennen aan het blauwe ruitjespatroon. Ruiten met een frisse en harmonieuze kleurstelling die er geweldig uitziet. Ons kenmerkende (molen)patroon vindt zijn oorsprong bij een typisch Nederlands icoon; de windmolen. Het is een design dat JP Living definieert als webwinkel en als merk. Meer informatie over ons ruitjespatroon vind je hier.

Het JP Living-ruitjespatroon (Mill Check), -naam en -logo zijn geregistreerd via www.intellectueeleigendom.nl te Utrecht, wat betekent dat enkel JP Living het exclusieve recht heeft om het patroon en logo op zijn producten, verpakkingen, websites en aanverwante zaken te gebruiken.

Bij JP Living zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en unieke dessins. Alles wat we maken wordt met uiterste precisie, liefde en aandacht gecreëerd.
Handel jij in producten die je graag terug zou willen zien in de webshop van JP Living? Dat vinden we uiteraard een hele eer. Sluiten jouw producten aan op onze strategie en visie? Dan staan wij altijd open voor een gesprek.

Op de eerste plaats moet jouw product natuurlijk passen binnen ons assortiment; woondecoratie, kleding en accessoires m.b.t. sierraden, koken/tafelen en electronica. Houd ook rekening met het feit dat wij onze naam alleen verbinden aan bedrijven/merken die producten aanbieden met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Verder hechten wij veel waarde aan producten die zo min mogelijk belastend zijn voor mens, dier en milieu. Dit houdt o.a. in dat wij alleen producten willen verkopen van merken/fabrikanten die onze (westerse) normen en waarden m.b.t. mensenrechten, omgang met dieren en de natuur respecteren en deze ook als zodanig uitvoeren.

Onze voorkeur gaat daarom uit naar producten die op een verantwoorde manier en duurzaam worden geproduceerd, het liefst binnen de Europese Unie of het Verenigd Koninkrijk. Worden jouw producten buiten deze regio geproduceerd (bijv. in de USA, Zwitserland, Taiwan, Noorwegen, Australië of Japan), maar verder wel geheel in lijn met bovenstaande visie en strategie? Ook dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Klantenservice
Altijd veilig betalen
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,- binnen NL
Bekijk de veelgestelde vragen
Heb je ergens hulp bij nodig?
Neem dan gerust contact op met onze klantenservice